Skip to main content

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GARCIA CASTRO ASESORES, S.L.P. amb CIF B62151212 i domicili social situat al Pg. La Salut, 62 1ª, 08014-BADALONA (BARCELONA) GARCIA CASTRO ASESORES, S.L.P. amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, s’informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

A GARCIA CASTRO ASESORES, S.L.P. l’informem que tractem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

GARCIA CASTRO ASSESSORS, S.L.P. informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que GARCIA CASTRO ASESORES, S.L.P. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic garciacastro@icab.cat
Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de Garcia Castro Asesores, S.L.P.